Zapraszamy do naszej wspaniałej akademi! Jeśli uważasz, że jesteś godnym wstąpienia wariatem zapraszamy!
O.O... x.x
Najpierw nam wbijacie do pokoju, a potem nas chcecie z niego wywalać przez okno!? X.X Ale... w sumie to okno i tak się zepsuło i się nie otwiera x.x xD
- No kurde, ale czemu przez okno? Nie możemy wyjść kulturalnie, drzwiami? xD ...<patrzy na dziurę w ścianie> A...tak =.= Zapomniałam my już nie mam drzwi x.x
*chowa się za Lou i Kage* Ratujcie mnie X.X xd
Nie! *wychodzi przed dziewczyny* Pokoju nie oddam! xD
*wymachuje pięścią* xd
Ale...Zaraz! Spokojnie Mey, wdech , wydech i liczymy do dziesięciu. A teraz....<drze się na cały budynek> ZABIERZCIE TYCH ZBOCZEEEEEEEEEŃCÓW! ONI GWAŁCĄ NASZĄ LOOOOOOOOOOOODÓWWWWKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! I PARÓWKI WEGETO...i...Oł not! Ale tam jest Kazik?! o.o" Louuuuluś Q,Q Oni zabiją Kazika , i wegeto , i DJ musztarde, i....Podkład muzyczny ketchup <leci smutna melodia> Nie macie serca brutale! <oskarżycielski ton>
- Jezu! >.< My little happy staruś struś święta krowa smarkający chomik Kaguś z my little happy Gorzów, który wymyślił jakiś pingwin, ogarnij się >.< Bo jeszcze mi tu kogoś znokautujesz x.x
<gleba> O.o Okey...? X_X
-Może tak.... po pierwsze: Wy dwoje... Wynocha z naszego pokoju! xD Własność prywatna xd
Po druie: Kage spoko nie zjedzą Kazika, DJ musztardy i innych xd
Po trzecie.... Ja nie chcę wylądować za oknem! <panika> xd
Wiecie co? Mam propozycje...
Same przez to okno wyskoczmy ^^
Chociaż nie...To nie jest najlepszy pomysł xd
Meykuś, Luluś...Dajecie pomysły, a ja będę je zatwierdzała xd ^^"""'
-Ech... ja mam dać pomysły? -.- a <bierze głęboki oddech> ...więc dobrze <łapie chłopaków za kapturki i ciągnie w stronę drzwi (których już nie ma xD)> xd