Zapraszamy do naszej wspania³ej akademi! Je¶li uwa¿asz, ¿e jeste¶ godnym wst±pienia wariatem zapraszamy!
O.O... x.x
Najpierw nam wbijacie do pokoju, a potem nas chcecie z niego wywalaæ przez okno!? X.X Ale... w sumie to okno i tak siê zepsu³o i siê nie otwiera x.x xD
- No kurde, ale czemu przez okno? Nie mo¿emy wyj¶æ kulturalnie, drzwiami? xD ...<patrzy na dziurê w ¶cianie> A...tak =.= Zapomnia³am my ju¿ nie mam drzwi x.x
*chowa siê za Lou i Kage* Ratujcie mnie X.X xd
Nie! *wychodzi przed dziewczyny* Pokoju nie oddam! xD
*wymachuje piê¶ci±* xd
Ale...Zaraz! Spokojnie Mey, wdech , wydech i liczymy do dziesiêciu. A teraz....<drze siê na ca³y budynek> ZABIERZCIE TYCH ZBOCZEEEEEEEEEÑCÓW! ONI GWA£C¡ NASZ¡ LOOOOOOOOOOOODÓWWWWKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! I PARÓWKI WEGETO...i...O³ not! Ale tam jest Kazik?! o.o" Louuuulu¶ Q,Q Oni zabij± Kazika , i wegeto , i DJ musztarde, i....Podk³ad muzyczny ketchup <leci smutna melodia> Nie macie serca brutale! <oskar¿ycielski ton>
- Jezu! >.< My little happy staru¶ stru¶ ¶wiêta krowa smarkaj±cy chomik Kagu¶ z my little happy Gorzów, który wymy¶li³ jaki¶ pingwin, ogarnij siê >.< Bo jeszcze mi tu kogo¶ znokautujesz x.x
<gleba> O.o Okey...? X_X
-Mo¿e tak.... po pierwsze: Wy dwoje... Wynocha z naszego pokoju! xD W³asno¶æ prywatna xd
Po druie: Kage spoko nie zjedz± Kazika, DJ musztardy i innych xd
Po trzecie.... Ja nie chcê wyl±dowaæ za oknem! <panika> xd
Wiecie co? Mam propozycje...
Same przez to okno wyskoczmy ^^
Chocia¿ nie...To nie jest najlepszy pomys³ xd
Meyku¶, Lulu¶...Dajecie pomys³y, a ja bêdê je zatwierdza³a xd ^^"""'
-Ech... ja mam daæ pomys³y? -.- a <bierze g³êboki oddech> ...wiêc dobrze <³apie ch³opaków za kapturki i ci±gnie w stronê drzwi (których ju¿ nie ma xD)> xd